Et cases? Contracta un fotomaton i fes que el teu casament sigui inoblidable...

El FOTOMATON serà un dels entreteniments principals per animar el vostre casaments i fer-lo original i únic. La gent es podra fer les fotografies més divertides gràcies al nostre atrezzo (perruques, barrets, ulleres, complements...) i imprimir les al moment. A més, s'emportaran la fotografia de record i l'altre quedarà impregnada en el lllibre de signatures que serà un gran record pels nuvis d'el dia més especial de la vostra vida.

 

El servei de FOTOMATON inclou:

 

- Fotomatón elegant amb pantalla tàctil amb càmara HD.

- Impressió de fotografies il·limitades de 15x20m i 5x15cm.

- Grabació de video missatges.

- Personalització de la fotografies amb el nom dels nuvis i la data.

- Sincronització a les xarxes socials.

- Atrezzo Divertit: Ulleres, barrets, complements i disfresses.

- Album de signatures.

- Entrega de les fotografies en USB.

- 2h o 3h de servei amb operari especialitzat.

Tires personalitzades

 

Les fotografies del vostre casament, es podran personalitzar amb el vostre nom, data i logotip que trieu perque el record que s'emportin els vostres convidats sigui únic i irrepetible!

 

Si teniu un logotip o fotografia vostra també el podem ultilizar!

Portafotos de Cartró

 

Les fotos s'entregan als convidats en un protafots de catró, de manera que la fotografia sempre quedarà millro presentada i protegida.

Llibre de Sigantures

 

El llibre de signatures serà totalment pesonalitzat. La portada està impresa a tot color i amb 30 pàgines interiors amb cartulina de 220g. A més, el disseny de la portada serà el mateix que el de les tires... d'aquesta manera, el record del vostre casament hi serà més present que mai!

Atrezzo divertit

 

Pel vostre casament portarem l'atrezzo més divertit (perrques, ulleres, barrets, collarets, complements, plumes....) Volem que les fotografies del vostre casament siguin les més divertides i originals, es per això que posem a la vostre disposició un baul amb una gran varietat de complements!

Usb amb les fotografies digitals i vídeos

 

Totes les fotografies i videos que es realitzin durant el vostre casament et seran entregades en un USB perque les poguis tenir per sempre en format digital i les poguis compartir amb tots els teus amics i familiars i a les xarxes socials!

 

Un regal pel teu casament inoblidable!

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© FOTOMATON - Propietat de Diverfesta.es

Llamar

E-mail